några frågfrågor! fråga mera.

En fråga som jag fått är vad jag tycker om djur plågeri?
Sv: jag hatar djurplågeri, och kjag fattar inte att folk kan hållas med sådant.:(

en annan fråga är;

är mineralfoundation dåligt för hyn? både ja och nej hälst ska man ju inte ha något som täcker porerna i ansiktet,men det är betydligt mycket bättre än vanlig foundation.
- hur länge har du bloggat? jag vet inte riktigt^^ ett litet tag hehe
- har du gått någon speciell utbildning om smink osv? nej inte än, men jag har lärt mig mycket avfolk som gått utbildningar och som håller på med sådant dagligen.samt att jag vart lärling ett tag hos stylister ett tag:) mycket självlärd ett tips är att kolla mycket på youtube och att våga be om tips av frisörer/makeup artister osv..sen har jag så lätt att lära mig dessa saker eftersom det är så fruktansvärt enkelt och roligt:) jag ska gå en utbildning nu 2010 :)





fprtsätt fråga!:D

Sb


Fråga!

nu är det dags för fråga mera! är det något ni vill veta om smink? mig eller något annat så tycker jag,att ni passar på att fråga nu?:)




SB


skillnad på make up?

Tänkte berätta att det faktiskt är skillnad på vardags make up och party make up.

För hyn så använder jag alltid mineralsminket i.d om jag ens har något på mig.
för det är inte bra för hyn att ha en foundation på sig hela tiden, så om man kan skilja på vardag och helg så gör det jätte mycket för hyn!

sen en annan sak som faktiskt är sant är att allt dyrt smink är inte bra beroende på vad man köper för något! jag är då ett mist och id fan men tex mist foundation funkar verkligen inte för mig.
så då använder jag faktiskt Dream matte mousse från maybelline new york. Den har jag fastnat för och funkar jätte bra,men det är alltid bra att pröva något nytt som man kanske hört att det ska vara bra.

Men puder köper jag från mist i lösform, det är bra att ha två olika nyanser då det ser mer naturligt ut i stället för att ha en och samma färg i ansiktet,det ser väldigt dött ut då.
och det är väldigt viktigt för mig iallfall att det är ett transparent puder
då det smälter in i hyn bättre.

Rouge använder jag  med i 2 nyanser, ett bronzer aktigt ovanpå kindbenet sen ett mer rosen aktigt på undersidan av kindbenet. för att få ett mer naturligt resultat, inte en AHA upplevelse:)




En av mina bästa tips är att vara brun, men naturligt brun sola solarium är ju inte så jätte bra och man blir flammig av brun utan sol, dessa hjälper till på traven:)



Bli Solbrun få 3 betala för 2!

lip injection

Något jag inte kan vara utan är min lip injection EXTREME från toofaced.

mina läppar utan


från sidan utan


Sedan har vi resultatet med den:)




från sidan.








ser ni? det är skillnad.. jag är inne på min 4 kur nu och mina läppar spec min överläpp ser fylliggare ut nu än innan jag började.
så det är helt klart värt 290kr /st för att få ett sådant resultat.


Svart och guld sotning.



Börja med att applicera primer på hela ögonlocket och upp mot brynen,Tag sedan en svart ögonskugga och dutta på hela ögonlocket,snåla inte med skuggan!.


Över hela ögonlocket.

Tag sedan en mjuk skugg pensel och börja sota uppåt


så det ut ungefär så här:)

ett tips är att lägga på foundation,puder och sådant efter man sotat,så slipper det bli svarta prickar under ögonen.

sedan tar ni och lägger en guldig ögonskugga på ögonlocket,mängd får ni bestämma själva beroende på hur guldigt man vill att det ska vara.





Lägg sedan kajal runt ögonen för att markera dem lite mer. ta kajal och sudda under ögonen med.

sedan tar jag en annan guldglittrig skugga och skuggar ihop med det svarta,med den mjuka penseln.




Sen på med mascara och eyeliner om så önskas:)
sen använder jag en ljusrosa highlighter på brynbenet och innre ögonvrån:)


resultatet:




hoppas ni gillar den:)





tisdag kväll.

sitter här och lyssnar på beyonce och halvsover typ. känner mig på så urdåligt humör idag så har jag svårt att andas i vänstra lungan igen,så ska gå och lägga mig tidigt idag,eller ja efter DHW.

tror ni beyonce har plastik opererat sig`?

hoppas ni har haft en bra dag iallfall:)



kisses, SB.



snygga?

Satt och lyssnade på lady gaga´s-bad romance så sjukt bra låt,MEN!!! då fick jag se hennes skor som såg ut på det här viset


  de heter
McQueen, S/S 2010

här finns några fler skor av hans kollektion.


tyvärr så tycker jag dessa skor är förskräckliga.. vad tycker ni?

vill du ha mer besökare på ett lätt sätt på bloggen?
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=missbill





kvällen!

Så vad hääänder?

jag och min granne jessica ska på lite fest hos anna och mingla runt,sen kanske det blir utgång men man vet aldrig, vad ska ni göra i kväll?



låten som spelas nu är ju

kisses miss bill!


Gjorde en ny kategori.



Gjorde en ny kategori här på bloggen som jag kallar för style tips


Här kommer jag bland annat lägga upp smink tips och allt som rör skönhet. Och självklart så får ni skicka in era frågor till mig så ska jag svara så gott jag kan på dem.

Så jag kommer börja redan nu mer enkla skönhets tips.

Du anväder tex värme för att locka eller platta håret,mitt tips är just värme.
Har du svårt att böja ögonfransarna så värm med hårblåsen på franstången och upprepa till önskat resultat.

Har du svårt att få till mascaran? det klumpar och blir för mycket? Där har vi det igen värme, lägg mascaran i en frys påse eller liknande och lägg i varmt vatten så blir den tunnare och lättare att använda.
Jag använder även flera olika mascaror, en som ger volym,förlänger.separerar osv.. sen har jag alltid en mascara borste som är ren/torr som man kan använda efteråt om det skulle bli för mycket mascara.

hoppas ni kommer gilla den här kategorin:)






Följ min blogg med bloglovin

solen skiner!

Hallå alla.

idag så skiner solen ute och jag är på strååålande humör,men min natt har då vart förjävlig om man nu får säga så. jag skulle uppskatta att jag sovit 2 timmar i natt,det har vart för varmt,för kallt,för ljust osv så ni har jag världens nackspärr och är utmattad.





Så igår kväll kom madde och adde hit och drack vin och kollade på idol.
Sen blev jag så var det ju sjukt störande kläder de flästa hadde på sig de skärde sig totalt mot varandra vissa saker och mönster. nej fy.


jag vill bara säga tack!




Jag vill bara tacka alla er som snackar bakom min rygg,ni som kollar snett på stan, för att ni verkligen lägger ner tid och energi på mig och får mig ännu mer populär och omtyckt av många andra männsikor.
det är sånna som ni avundsjuka,svaga människor som försöker trycka ner mig som gör det;) men vet ni vad jag älskar er just för det,för ingen kan ta ifrån mig det jag har.ne inte ens du.

 Och till er som verkligen älskar mig och stöttar mig 100% ni är just dem som alla önskar de fick vara med


so miss princess says THANKS!!!!


Och skit i vad alla tycker kör ditt race det är så man lyckas!!!

SB.

Jag har placerat min blogg i Örebrobloggkartan.se!

wiie:)


ÅH fick en överraskning idag en rosa mini pc som jag velat haft ett bra tag.
wieee det finns en person som gör mig väldigt lycklig.

jag har vart dålig på att uppdatera nu på länge för jag har jobbat sååååå mycket,HELP!!!
men det ger ju som sagt bra pengar,och det är väldigt trivsamt.


min vecka har vart super bra killarna här hemma har servat mig med allt:) känns super duper bra:)
här omdagen tex gjorde det  tacko paj åt mig  och sen äppelpaj,massa god mat hela veckan och det gillar vi eftersom jag måste gå upp i vikt,eller jag vill gå upp i vikt.



well well i kväll så ska jag häva, eller som det heter ta ett glas vin;) och njuta av min ledighet i två dagar.. mycket att  hurrra för! men alltid något.
Är väldigt nervös inför måndag då någon okänd ska titta klämma och känna på mina bröst:O men det kommer bli super tillslut.

vad ska ni göra i helgen?


SB.

 


världen i dagsläget.

13-åriga flickor våldtogs
av fyra tonårspojkar

Fyra tonåringar sitter häktade misstänkta för gruppvåldtäkt mot två 13-åriga flickor på Karolinska skolans gård, i Örebro.

Relaterat

Våldtäkterna ska ha skett en kväll i oktober.
Det är tre 18-åringar och en 17-åring som misstänks. Samtliga nekar till att ha gjort sig skyldiga till det de anklagas för.

Kände varandra
Kammaråklagare Louise Helleday säger att en av 13-åringarna var ytligt bekant med en av de misstänkta och att de hade gjort upp om att träffas i centrum. Han hade med sig sina kompisar och 13-åringen var i sällskap med sin jämnåriga kompis.
– Allesammans gick sedan vidare och passerade Karolinska skolans gård.
Det är inne på skolgården våldtäkterna ska ha skett. Flickorna har läkarundersökts och på olika sätt fått hjälp efter det som hänt.
17-åringen är misstänkt för grov våldtäkt mot barn och de övriga för grov våldtäkt.
– Det beror på att den som är 17 anses ha känt till att flickorna var 13 men det är oklart om de övriga visste det. Därför skiljer sig rubriceringarna åt, säger Louise Helleday.

Inträffade i oktober
Det gick en tid mellan anmälningarna och gripandena, både våldtäkter och gripanden inträffade i oktober.
– Vi behövde göra viss spaning för att få tag på de misstänkta, säger polisens informationschef Torbjörn Carlson.
Åklagaren har begärt och fått tillstånd till restriktioner för de fyra häktade. Det innebär att de inte får ha kontakt med varandra och har begränsningar i kontakter också med andra personer.

Åklagare vill ha mer tid
Åtalen skulle egentligen ha lämnats på måndag men Louise Helleday har begärt förlängd utredningstid.
– Skälet är att flera förhör återstår och att vi väntar svar på vissa analyser vid Statens kriminaltekniska laboratorium. Jag har också begärt fortsatta restriktioner för de misstänkta.De häktade kan antingen gå med på förlängningsbegäran eller också motsätta sig, i så fall blir det omhäktningsförhandling

 

Källa;Na.se




Hatet
Jag blir så otroligt illa berörd när jag läser detta.Hur ska man ens kunna försöka ändra bilden på opålitlighet hos killar?,Att de just är de otrogna svinen tillslut? eller det va de som gjorde oss fysisk illa eller psykiskt?Att det va just dem som våldtog bara för de är skadade av porr media och liknande? jag tycker det är helt sjukt,att inte ens jag ska kunna gå till affären bara för det är mörkt och att jag går själv.
Dessa situationer förstör tjejers liv.
Man kan inte lita på någon,som man brukar säga den ända mannen man kan lita på som tjej är ens pappa. och det stämmer så bra.
Att världen ska vara så sne,jag menar dessa tjejers liv som inlägget här över. Hur ska de kunna fortsätta ett normalt liv? och att få veta att en dag så kommer de ut. Och det finns nya precis runt hörnet? det går inte att leva ett normalt liv efter en sån där sak.

Och killar? vad är en bra pojkvän?
jo någon som skyddar en och stöttar en vad man än gör,hur man än ser ut.
, vad man vill göra osv.
bara för man har en pojkvän eller man eller vad det nu är, så ska det inte stoppa just DIG från att kunna göra saker med ditt liv,dina drömmar eller vad det nu kan vara.
De ska kunna få en att kunna känna sig speciell och vara uppmärksamma på vad du känner och vad du vill.
och aldrig komma att kolla på någon annan,inte ens tänka sig någon annan, än just du!









Alla är speciella,alla har sina bra och dåliga sidor.
men kom ihåg du är Unik och det finns ingen som du.
DU ÄR VÄRD DET BÄSTA!







tidsfördriv.

har ni tråkigt som jag just nu, så finns det ganska bra och roliga sidor man kan gå ut och kika på:)

här får ni några ex,

Sms som man kanske inte borde ha skickat.
http://www.nattensmess.se/


lappar som folk skrivit till varandra tex i trapphus.
http://www.argalappen.se/


skämt osv.
http://www.skrattnet.se/


dredagen den 13.

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var även så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordenmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan lurade blinde Höder att skjuta sin egen bror Balder till döds med en mistelpil.


 SÅ nu kan alla sluta springa runt och tro de ska avlida bra för den här dagen!




har man tråkigt får man hitta på något kul.

Hadde så tråkigt förut så jag lekte lite med sminket och glitter förut^^
blev så här^^

glada starka färger med,markerade ögon!




ställde mig på vågen förut och blev bara helt jävla deppig


Jag förstår verkligen inte!? ska det vara så svårt att gå upp i vikt?
blir riktigt depp, nu ska jag äta!!


höst fix!

Höst tips och fix!
 
Min hy blir alltid torr och fnasig när det är höst,spec efter man solat.
Så just därför så  badar jag med ca 2 matskedar olivolja för att få fin lyster och slippa fnaset. låter lite äckligt kanske men det är behagligt och hyn blir mjuk och smidig.:)
funkar skitbra för mig!

Vad gör ni med er hy när den är torr?


Naglar!
nu när jag inte har nagelförlängning så ofta, så tänkte jag göra en liten hemma manikyr.

Då börjar jag med att värma händerna o varmt vatten och borsta bort smuts med nagelborste.
sedan peta upp nagelbanden och rens bort död hud på naglarna,
sedan filar jag formen på naglarna,och eftersom jag har väldigt tunna naglar så buffrar jag bara ovanpå nageln för att få lite struktur på nageln.
sen tar jag baslack och sen ett vanligt valfritt lack vilket jag tog vanligt klart.

sen kan man ju dekorera med vad man känner för så här ser mina naglar ut just nu.

 har lite vitt glitter med röd/rosa stjärnor på:)

Respito.com

Smink!


Blå






Vad tycker ni om den här sminkningen ?

Jag funderar på att börja video blogga sminkningar.

Och så måste jag skaffa en ny cam för min suger verkligen just nu^^


just nu så håller jag på med en förändring, vad kan det vara tro?


lovely friends!

Jag önskar att alla kunde ha så fina vänner som jag har.
De uppmuntar och stöttar mig jämt oavsätt bra eller dåliga val här i livet,de får mig alltid på super bra humör, de puschar och hjälper mig att ta tag i saker, och de vill att jag ska vara lycklig.

sånna vänner är det inte många som har. jag tror att en speciell person som läser detta tar åt sig extra mycket,för utan den här människan skulle jag inte orka.Skulle jag inte ha den här underbara människan såå skulle jag aldrig vara där jag är idag och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över allt du/ ni har gjort för mig!


Jag menar tänk er själva ni sitter kanske hemma efter en skit kass dag på jobbet och är ledsen/sur och trött,Sen börjar ni prata med den här personen som jag nu faktiskt kallar magisk^^ ett lyckopiller, så blir ni så förbannat glad,stark och inget kan knäcka er helt plötsligt,det är magiskt.



Här är jag idag och kommer gå så mycket längre!

kom ihåg det är bara du som sätter gränserna i ditt liv!

SB.



Respito.com Zylber.com

överlevnads saker!

Tänkte skriva ner vilka saker jag inte klarar mig utan,


1. Mina hudvårds produkter från Mary kay.

2. Mascara.

3.Min extension borste.

4. volume master.

5.återfuktande lotion för hela kroppen.

6. GODIIIIS!!!!


utan dessa saker så finns jag inte..



Åh vad jag hatar att vara sjuk,men nu ska jag ner till grannen och spela sims hela natten tänkte jag^^

vad ska ni göra?

kisses SB



 



Snö!

Det snöar ute, och jag hatar det.
Det finns inget värre än när det är snö överallt,kallt och blaskigt urs!
så här mycket snö är det på baksidan!



Idag har jag vart hos min tandläkare och kollat, som vanligt så såg det bra ut.
Efter jag kom hem där ifrån så började jag må ännu värre än jag redan gjort de senaste dagarna.
skulle aldrig ha gått ut i detta kalla väder!

så i kväll skajag tända massor av ljus, ha min filt och äta detta goda






 Och så bara mysa och hoppas på att jag mår bättre tills i morgon,för jag vill faktiskt jobba då blir så rast lös hemma. 


Hudvård.
Tänkte berätta vad jag anväder för hudvårds produkter morgon och kväll.Jag använder mig utav mary kay 3-in-1  och  den stora är en scrubb och den lilla är en återfuktande kräm.
på mig funkar de jättebra så jag tänker fotsätta med dem:)

 

Vad använder ni för produkter?:)




Hiphop&Rnb session

Lite inspiration till HipHop&Rnb session i December! :)
Love it, koreografin, kläderna, allt!


Ciara - Like A Boy
Uploaded by mixshow. - Explore more music videos.

Sjuk/städning.

Hej på er alla raringar:)
vaknade i morse och hoppades på att vara frisk,men så var inte fallet.
dunkande huvud,feber och frös som en tok och orkade verkligen inte gå upp,för jag hadde ju inget att gå upp till...

Men tillslut så gick jag upp och slängde mig på min underbara soffa,och bara slappa.
men eftersom det bara va skit på tv så blev det inte så långvarigt.


här ser ni min härliga soffa:) och underbara ostbågar åxå^^



 Efter en stund så fick det bli städning 
jag fick för mig att plocka ordning i badrummet med sminksakerna och allt sådant..

först så damsög jag och tvättade rent mitt favorit smink som ligger i en sminkbox.

övre delen,


nedre delen.

sen så plockade jag i ordning på hyllorna så blev resultatet så här.

jag började med ögonskuggorna som jag använder.



sen en hylla med mascara/eyeliners och lite grundprylar.




efr det blev det hygien / smink borstar och hår prylar.



och efter det så fick det bli lite lipgloss:D och ljuslyktor



sjäv är jag nöjd att äntligen få ordning på alla dessa saker som för övrigt brukar ligga i hela lägenheten!




smartskaft,,

Sitter här nu och läser kissies blogg.. ett inlägg som hon har gjort där hon har bild på en tjej med löshår som skiljer sig till det riktiga håret, så står det så här


3. Löshår..

Men snälla tjejer, ser ni inte själva att löshåret har en annan färg en det lilla ni har på skallen? Det ser verkligen FÖRTÄSKIGT UT! Usch, skulle skämmas ögonen ur mig om jag gick runt sådär utan att veta om det! =(

Då min första tanke var men kissie! det är ju precis samma sak som du gör! Kolla på din utväxt bara, den skiljer sig inte bara i nyanser, utan i färg.
så nu kan du skämmas!!


Har så mycket funderingar i huvudet just nu som jag bara måste skriva av mig.

perfekt?

varför ska alla gå runt och tro att de är så perfekta hela tiden?
visst självförtroende skall man ha absolut, men det finns en fin fin gräns där, vi är inte perfekta alla gör fel. stora eller små, dagligen!

Arbete?

118100 vilken otroligt dålig personal där, igår när jag ringde dit och bad om nummerna till alla taxibolag i örebro så skickar de taxikurir bara,jag ringer igen och ber de skicka ja visst. får inget sms. sen blev jag otroligt irriterad jag vill ju ha taxi nu det är kallt hallå! så då ringer jag igen och skäller ut de j..vla nötterna!
då funderar jag på om de jobbar där? eller är de bara anställda?

så jag bara undrar lever ni upp till erat arbete? svara helt ärligt för som sagt ingen är perfekt!



Club4Beauty.se

RSS 2.0