Svar, Koment.

Mina ögonbryn. ja vad ska man säga jag har inga helt enkelt alltså inge hår.. . men jag överväger att göra en kosmetiskt tatuering. men är rädd att det skall bli fel.det svaret borde nog räcka.;) så jag tänker fortsätta måla dem. upp till var och en.bra att du är uppriktigt och skriver vad du tycker, jag uppskattar verkligen sådant.

Sedan en vardags sotning! självklart kan jag göra det är det några speciella färger du vill ha sotning med? kanske någon spec du använder mycket? kramar /Sara


Torsdag jävla torsdag.

Torsdag, ursh vilken otroligt jobbig dag detta har varit.Tankarna bara svärmar i mitt huvud,jag mår illa, ont i mage och rygg, sist men inte minst jag är trött. Och jag är inte rolig att göra med när jag är trött specielt när jag sitter här utan Chips..Jag behöver dem just nu är så sugen blir fan tokig.

Jobbade idag 8- 1430 skönt att jobba, men inge kul när man mår så här dåligt. Sov bara 2.timmar i natt trevligt trevligt. eller inte. men men man ska inte klaga det kunde ha varit värre. Efter jobbet skulle jag till barnmorskan, menhon var hemma med sjukt barn och har tydligen försökt att ringa mig. or not!! men de skulle ringa mig i morgon vid 11 tiden så jag får en ny tid.

Min plutt är och jobbar och jag saknar han väldigt mycket just idag. Love u.

En sak jag inte kan leva uten är denna UNDERBARA  den gör min dag. fick den av min kära svärmor, helt otrolig.

Kramar /sara

Vardags ögon make up.

Hej. jag försökte lägga upp detta inlägg i går. men då allt bara plötsligt försvann,då var man lagom trött.

Här är en lätt guld/grå sotad makeup som är fin till vardags.

Först applicerar jag denna ögonskugga från mist. Colour vibration (flerfärgs ögonskugga) vid namn rico.


jag lägger den över hela ögonlocketefter jag lagt rico skuggan så tar jag en lila/grå ögonskugga från mist vid namn dallas. och lägger den vid (tre kanten) med lättare ord som ett cat eye snett uppåt.

 
Detta resultat är jag nöjd med, skugga sedan innåt längs ögongloben mot innre ögonvrån.


Sist men inte minst använder jag mig av en ljus rosa ögonskugga från mist vid namn paradise den använder jag som higlighter, altså ända från ögonbenet till ögonbrynen om så önskas. tycker man detta blir för skarpt kan man lägga lite längs böjen (ut mot tinningen) på ögonbrynet en liten dutt sedan suddas ut.
så nu är det bara på med mascara och eyeliner om så önskat. sen äre klart på inte ens 10 minuter.

Hur ser eran vardags makeup ut?


har ni några önskemål på makeups jag kan göra?, olika färger osv skriv så ska jag göra något inlägg av min tolkning / Kramar Sara

En sminknig som verkligen får ögonen att lysa.

Igår gjorde jag en sminkning som jag kallar night of summer. lite fånigt kanske men endåå^^
Vissa gillar den andra inte, jag älskar alla dessa färger  som finns,färg är underbart.

Jag började med att applicera en highlighter som jag applecerar över hela ögonbenet (under ögonbrynet) ned till ögon locken. den jag avnänder mig av är från mist och heter platina star, den har lite som en pärlemor effekt  i guld skiffer. men man kan även använda den över skarpa färger, över mist loving pink blir det en skimmrande effekt.

Efter att ha applicerat platina star på ögenbenet,applicerar jag en lila ögonskugga en tredjedel av ögon locket.
Längst in mot den innre ögonvrån.jag använder mig av en färgpalett. så namn på alla sköggor jag använder vet jag inte.


appliceras endast en tredjedel.efter den lila använder jag mig av en klar grön ögonskulle  i mitten av ögongloben (mellan inre och yttre ögonvrån)
jag applecerar med pensel no 17 från mist.

Nu applecerar jag en ljusblå ögonskugga längst ut i ögonvrån som ett cat eye, snett uppåt med en liten spets.

efter jag applicerat dessa så skuggar jag i hop dem en för en med pensel no 17, fast kortsidan av den. glöm inte att alltid tvätta penslarna med shampo  mellan användningarna.


eftar att ha skuggat ihop färgerna så de smälter ihop, tar jag  mist borste no 15 och gör en liten spets ned mot ögonvrån till under ögat, ca undre fransraden. efter applicerar jag samma färger under ögan längst den undre fransraden.


efter allt detta är det dax att applicera kajal innanför övre och undre fransraden, sedan eye liner och mascara.


slutresultatet.


Hej!Välkommen till min nya blogg.

Den här bloggen skall  ämnet vara om smink, och om mig så klart.

Jag kan börja med att skriva om valborg som jag och mina nära och kära firade på frimis i örebro.
det var ett (Jävla) drag där. Kul kul kul. Det var en två dagars festival som hette tillsammans 2009 som ägde rum däroch givet vis var partypinglan där på onsdagen med, men kvällen slutade tidigt pga, folk runt om kring mig blev så otroligt onyktra, inge vidare faktiskt.

I fredags var jag hemma och mådde dåligt,senare gick jag till jessica.
först satt vi ute på en filt och solade hos henne men, ganska snart blev jag gottis sugen så vi bestämde oss för att gå och handla,då jag kom på att min sambo collin hadde mitt leg samt kort, så vi åkte till hans jobb där han jobbar som kock på stadsträdgården. de hadde fått det jätte mysigt, vad jag kommer ihåg i från förra året. Senn äntligen skyndade vi oss till ica som låg precis i närheten men de hade ju precis stängt, så vi fick springa till krämaren och köpa där.sen åkte vi hem till jessica igen och åt och kolla på humorgalan som inte var så jävla rolig endå..men men sen kol min collin och hämtade mig där. sen blev det soooova så grymt trött som jag var.

Idag blev jag väkt av min plutt som hadde gjort frukost åt mig, så otroligt glad jag blev små saker kan göra så mycket. efter en mysig frukost började jag känna mig lite ny kär och kände verkligen hur blyg jag blev...jobbigt efter snart 1,5 år. men man får vara glad den känslan slår allt. Men i morse var collin verkligen sjuk han såg inte alls pigg ut han säger att han är förkyld, vilket jag inte tror jag tror han har pollen som jag har.. så jävligt så det finns inte ord. men sminkar sig sen går man ut så rinner det i ögonen och en elva (11) under näsan bildas, såå äckligt. Men sen gjorde jag manikyr på tårna så vackurt det blev. me happy. sen vare dags för plutten att åka till jobbet, sen dess har jag som vanligt tillbringat timmar framför  kameran och spegeln. körde lite  pose övningar jannika, och det gick bra.som sagt övning ger färdighet. pratade med pappi idag med,  måste försöka träffa han snart fan ses ju nästan aldrig, bara för jag är så upptagen eller övertrött jämt. får bli skääärpning på det hela. nä nu ska jag ta mig en kall och njuta collin lär ju komma hem närsom så ska umgås lite med han min gulletuss.
En ansikts bild


RSS 2.0