Veckans Händelse/ debatt. Våldtäk

Just nu är jag så glad att jag gråter, Efter att ha blivit utsatt för 2 våldtäkts försök och veta att man inte kan gå hem själv,eller sina vänner.
Alla tjejers liv som har blivit förstörda av denne man.
Inte nog med att han våldtagit han har även misshandlat dessa kvinnor.
De kommer alltid finnas i dessa kvinnors huvud lita inte på någon,och ännu värre en man som att man inte hade svårt nog att kunna lita på någon.
Jag tycker dödsstraff vore läge att införskaffa nu, men ändå inte jag vill att denne man skall plågas minst lika mycket som sina offer han lämnat bakom sig.
Han borde fan hängas ut med bild och hela köret,skicka han till något fängelse då han kan få bli utsatt för diverse perversa saker. Det skulle sitta bra för denne man.
Denna människa är i mina ögon inte värd att leva,han har förstört för mångas liv för att ens få en andra chans.
SÅ mina ord LÅT DIG PLÅGAS TILL DÖDS!
VAd tycker ni är ett rimligt straff på våldtäkt?

Polisen: serievåldtäktsmannen i Örebro är fast

ÖREBRO/STOCKHOLM Den 23-årige mannen är serievåldtäktsmannen i Örebro som ligger bakom en lång rad övergrepp mot kvinnor.

Det säger polisen nu.

– Vi har teknisk bevisning som styrker att det är rätt man som sitter hos oss, säger länspolismästare Kalle Wallin.

 

"Omfattande arbete"

Misstankarna mot 23-åringen har stärkts. Han är nu på sannolika skäl misstänkt – inte bara för de tre överfallen i går utan för fler våldtäkter. Hur många våldtäkter och våldtäktsförsök vill polisen inte säga men det handlar om flera av de sexvåldsövergrepp som drabbat kvinnor i Örebro under en lång tid.

Den första våldtäkten har polisen tidigare sagt att de tror att mannen utfört så tidigt som 2005 – då han alltså var 18 år gammal.

– Att vi kommit så långt i utredningen beror på ett omfattande arbete. Vi har arbetat främst med Rikskriminalpolisen och efter en framgångsrik modell, inleder Kalle Wallin Länspolismästare presskonferensen.

– Men vi har jobbat i stor motvind. Överfallen har skett med stort mellanrum. De har skapat stor otrygghet bland kvinnor i Örebro. De har även skapat många rykten och vi har känt stor frustration över att inte kunna förhindra fler överfall. Vi har inte kunnat presentera ut vad vi har gjort. Vi känner mycket för de kvinnor som utsatts.

Svåraste fallet

Wallin säger att brotten har en omfattning och karaktär som gör det till ett av de svåraste fall som Örebropolisen jobbat med under 30-35 år.

– Mannen är nu anhållen på sannolika skäl, den starkare graden. Han är anhållen för flera våldtäkter och vi har teknisk bevisning som binder honom till brotten.

Polisen säger att mannen är 23 år och svensk medborgare. Han är inte känd av polisen sedan tidigare.

Tre överfall – 14 timmar

Under helgen blev situationen så allvarlig säger polisen att de kände sig tvingade att varna kvinnorna i Örebro för att gå ut ensamma i mörkret. De märkte att mannen betedde sig allt mer farligt.

Bara under söndagen överföll han tre kvinnor.

– Vi har teknisk bevisning som styrker att det är rätt man som sitter hos oss, säger Wallin.

Polisen har tidigare medgett att de har dna-spår från mannen men de vill nu inte säga om det är dna som binder mannen till brotten. De säger heller inte hur han själv ställer sig till anklagelserna.

Att det skulle finnas två serievåldtäktsmän som verkar oberoende av varandra tror polisen inte längre.

– När det gäller andra överfall så ser vi inget mönster, ingen ytterligare som gjort sig skyldig till flera våldtäkter, säger Ralf Hedin, polisens operativa chef.

 

Linda Hjertén
Johanna Hellsten

Källa:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7942021.ab

Postat av: jimmy

han ska ju inte få bli fri igen rästen av livet i fängelse för han e min åsikt. ingen ska behöva bli överfallen och våldtagen...

2010-10-12 @ 12:50:13
Postat av: Monika

Det finns inget straff som är hårt nog!

2010-10-12 @ 14:41:40
URL: http://monckan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag blev kidnappad o våldtagen när jag var 14 i thailand. och ärligt, kan inte komma på ett bra straff då det ofta är vi tjejer som får ta det håraste straffet.

2010-10-12 @ 15:10:48
Postat av: Ranto

Jag anser att han kan skickas till somalia så kan hans liv bytas ut mot något krigsoffer från vilket land som helst som är 10 gånger mer välkommen :) oväntat att han var svensk ?Straffet är rätt irrelevant för min del, då jag tror han har en säker död att se fram emot :) , men viktigast av allt i mina ögon är att rättegången sker utan stängda dörrar så alla är välkomna att få se på fanskapet när han då ska "ångra" sig , därför jag inte orkar lägga ner någon tid på detta är för att vi vanligt "folk" inte kommer kunna ändra någonting genom våra ord, vi sitter bakom en skärm och tror att vi gör någon skillnad, men det gör vi inte :) det är lagen och våra jätte bra "försvarsadvokater" som är efterblivna som behöver ändras! Nu vet du :)

2010-10-12 @ 15:24:01
Postat av: Fredrik Mosesson

Jag tycker de jävlarna ska bli antingen plågsamt avrättade, få något bortskuret och få leva med det eller helt enkelt livstidsstraff som går på USAs grund men att de dessutom ska sitta i ett vanligt fängelse med andra förbrytare som mördare, rånare, misshandlare osv. för nu sätts dem i ett enskilt med pedofiler och våldtäktsmän för att de inte ska bli ihjälslagna i fängelset!

2010-10-12 @ 15:30:28
Postat av: 970328@bdb (alicia)

hej sötis!

jag tkr det är så j**la ondödig! jag menar serröst vad är gerjen med det..?

det börde a fängelse i 10-15 år eller livstid...

hatar dem jävlarna ,liksom va normal så kan du bli tsm med en tjej som du kan ha sex med hur mkt som hällst med utan att bli hatad ..?

btw sjukt bra blogg och allt !!!

ÄLSKAR HELA DIG <33333

2010-10-12 @ 16:01:46
Postat av: Kristoffer Schröder

finns nog fasen inget straff som e hårt nog för den typen av brottslingar

2010-10-12 @ 23:52:42
Postat av: Fredrik Mosesson

men alltså.. 10-15 år är livstid i Sverige.. det är det som är grejen. vad säger att de har blivit bättre då de kommer ut?

2010-10-13 @ 09:26:17
Postat av: Emelie

Jag tycker dem ska sätta honom på kumla anstalten för dem som sitter där hatar folk som behandlat kvinnor på detta sätt och som inte visar respekt till kvinnor kan ska inte in på psyk han ska in i fängelse jävla äckel...Men man kan tyvärr fortfarande inte gå säker finns fortfarande idioter där ute...Det sägs att det är han som dem tagit nu som gjorde den otäcka våldtäkten i ICA MAXI...Behandla honom på samma sätt...

2010-10-13 @ 09:31:59
Postat av: Fredrik Mosesson

Jo precis.. men det kommer ju inte hända. han kommer ju såklart hamna på en psykisk avdelning med alla andra idioter som våldtar och skit på typ 10 år eller något..

2010-10-13 @ 20:39:22
Postat av: Ozzy

Att skära av kuken på´n med en slö mora-kniv tycker jag låter alldeles lagom...Men frågan är ju bara om polisen nu har tagit rätt gärningsman, eftersom de tydligen varit en till våldtäckt nu igår natt? =(

2010-10-17 @ 10:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0