hundägare och sånna som icke borde få ha hund.


Sitter i vardags rummet hos mamma just nu och hör hennes kära grannes hundjävel skälla huvudet av sig. Den har skällt konstant i 3 år  och börjar vid 7 på morgonen.vi har åxå haft hund men inte låter man hunden få skälla tills den dör..

Vissa borde inte få ha hund, iallafall inte vissa raser jag tycker att ett lämplighets test borde utföras på alla hundägare i sverige istället för att förbjuda hundraser..

Tex Wannabe gangstern från förorten med prasselbyxor från dressmans reahörna, som sitter på halva arslet som åkt dit för knark langning eller ungdomsvård för han lekt med pistol. kanske inte borde få skaffa en såkallad kamp hund...

Tänker bara på i örebro hur många sånna exempel det finns igentligen och deras hundar klarar inte ens av att gå i koppel, vad e de för jävla stil.. en hund ska kunna gå utan koppel även om det kommer en hare och liknande.. men de blir väl så med för lite aktivitet och lärdom..


Postat av: jw

hundar är egentligen gjorda för att varna oss människor. Tycker du ska läsa på lite innan du säger något MB. Visst, true att en del inte ska ha hund men också true att en del inte ska ha tex barn. Mycket man borde göra tester till. Anyway förstår en del av det du säger.

2010-10-23 @ 12:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0