Idag!
Vaknade tidigt idag för att åka på ett möte imorse, på vägen hem träffade jag bror min en sväng.
Sen när jag satt på bussen hem så var det massa brudar som skrek Misbill:S helt mysko ju och inte tala om en tjej som satt brevid mig, hon rå glodde sjukt mycket precis som om jag var hennes muffins. lagom obehagligt altså. Men det är vell det man får leva med..Men lite mysko att de vet att det är just jag.

Väl hemma så frågar grannen under mig om jag vill komma på fika,och det har jag ju aldrig tackat nej till så självklart gick jag ner till henne.
När jag kom upp till mig igen så låg jag i soffan med värmekudden och filten i soffan eftersom det bara är 16 grader här inne. och enligt hyresgäst föeningen ska det vara MINST 19 för en behaglig tempratur inomhus.. känns ju jättekul att betala 6500 för att få frysa?

Nu sitter jag och väntar på MADDELÄÄÄN! hon har vart på g ett tag men de råkade köra i diket så blev lite försenad.. men snart kommer hon:) så då blir det mer fika och mys:D

Inatt så började jag få problem med andningen igen,så sov ty 3 timmar.
Vaknade av att det hugger och gör så grymt ont när jag andas,och jag blir anfådd och jätteseg för man orkar inte göra något,blir bara yr.
Men enligt läkarna så ska det vara bra med mig jag är fullt frisk..
Ska jag behöva stå ut med detta igen?


Postat av: Joel

Snygg! :)

2010-01-13 @ 17:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0